Servicetekniker

Placering: Sverige

Vill du få in en fot på ett världsledande företag och bli en del av ett härligt team? Trivs du med att arbeta praktiskt och att lära dig nya saker? Hos Mitutoyo Scandinavia erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter samt bra förmåner. 

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du primärt ute hos kund och utför installationer, servicearbete samt reparationer av företagets mätmaskiner. Mitutoyo tillhandahåller en gedigen produktutbildning vid anställning så att du som servicetekniker ska ha kompetens och känna trygghet inför dina kommande uppdrag. Denna roll innebär mestadels resor inom Sverige men det kan även förekomma resor utomlands.

Vi erbjuder fast månadslön enligt överenskommelse, firmabil, friskvård, regelbundna hälsokontroller och mer därtill.

Om företaget

Det japanska företagsnamnet Mitutoyo kan översättas till "tre rikedomar", och står för klokhet, godhet och styrka. Företaget grundades 1934, av Mr Yehan Numata, och Mitutoyo är idag en av världens ledande tillverkare av precisionsmätutrustningar och erbjuder ett omfattande sortiment av produkter. Från mikrometrar, skjutmått och mätur till hårdhetsprovare, visionmätsystem och 3D koordinatmätmaskiner från säljkontor i över 40 länder och med representation i mer än 100. Företagskulturen är familjär, präglas av en fin gemenskap och en vilja av att komma framåt tillsammans.

Kvalifikationer

• Avslutad gymnasial utbildning 
• Tekniskt intresse 
• Datorvana då många av våra produkter styrs av våra egna programvaror.
• God kunskaper i engelska som är vårt koncernspråk. 
• B-körkort 

Mättekniska kunskaper samt vana att arbeta i CRM-system är meriterande men inget krav. För att trivas i rollen tror vi att du har en tekniskt kunnande och trivs med att arbeta praktiskt. Du vill lära dig nya uppgifter och trivs med att ta ansvar över ditt arbete. Du förstår vikten av att genomföra arbetsuppgifterna väl och lämna ifrån dig ett arbete som är utfört med kvalitet.

Tillsättning

Omgående, rekrytering sker löpande. Har du frågor, kontakta Servicechef Per Kedvall på 08-594 109 50, per.kedvall@mitutoyo.se, alternativt rekryteringsansvarig Sara Vallin på 08-594 109 68, sara.vallin@mitutoyo.se.

Känner du någon som du tror hade passat för den här tjänsten? Skicka in ett tips - om personen blir fast anställd så får du en Iphone X i tipsbelöning!