Kalibreringstekniker

Placering: Upplands Väsby

Vill du få in en fot på ett världsledande företag och bli en del av ett härligt team? Trivs du med att arbeta praktiskt och har ett eget driv? Mitutoyo Scandinavia erbjuder dig en heltidstjänst samt bra förmåner. 

Arbetsuppgifter

I rollen som kalibreringstekniker arbetar du primärt i vårt kalibreringslaboratorium i Upplands Väsby. I första hand innebär arbetet kalibrering av handmätdon däribland ackrediterad kalibrering av passbitar. Ansvar för all verksamhet i kalibreringslaboratoriet, så som fortlöpande underhåll och kalibrering av laboratoriets utrustning. Kundkontakt gällande frågor rörande kalibrering och specifikationer på handmätdon. Mitutoyo tillhandahåller en gedigen utbildning vid anställning så att du som kalibreringstekniker ska ha kompetens och känna trygghet inför dina kommande uppdrag.

Vi erbjuder fast månadslön enligt överenskommelse, friskvård, regelbundna hälsokontroller och mer därtill.

Om företaget

Det japanska företagsnamnet Mitutoyo kan översättas till "tre rikedomar", och står för klokhet, godhet och styrka. Företaget grundades 1934, av Mr Yehan Numata, och Mitutoyo är idag en av världens ledande tillverkare av precisionsmätutrustningar och erbjuder ett omfattande sortiment av produkter. Från mikrometrar, skjutmått och mätur till hårdhetsprovare, visionmätsystem och 3D koordinatmätmaskiner från säljkontor i över 40 länder och med representation i mer än 100. Företagskulturen är familjär, präglas av en fin gemenskap och en vilja av att komma framåt tillsammans.

Kvalifikationer

• Mättekniska kunskaper 
• Tekniskt intresse 
• Datorvana
• Serviceminded och ansvarstagande

Vana att kalibrera handmätdon och goda kunskaper i engelska som är vårt koncernsspråk är meriterande men inget krav. För att trivas i rollen tror vi att du har ett tekniskt kunnande och trivs med att arbeta praktiskt. Du är noggrann och trivs med att ta ansvar över ditt arbete. Du förstår vikten av att genomföra arbetsuppgifterna väl och lämna ifrån dig ett arbete som är utfört med kvalitet.

Tillsättning

Omgående, rekrytering sker löpande. Har du frågor, kontakta rekryteringsansvarig Sara Vallin på 08-594 109 68, sara.vallin@mitutoyo.se.